Na de sensationele overwinning van Max Verstappen in Spanje is er een totale stormloop op kaarten voor alle nog resterende Grands Prix. Wil je naar een race? Wees er snel bij!

Formula One World Championship 2016, Round 5, Spanish Grand Prix, Barcelona, Spain, Sunday 15 May 2016 - Race winner Max Verstappen (NLD) Red Bull Racing celebrates with the fans.

De F1-koorts is in alle hevigheid in Nederland losgebarsten. Veel fans, nieuw en oud, willen nog last minute naar Monaco, of naar Oostenrijk, Duitsland of Italië.

De interesse voor de Grand Prix van België is echter met name duizelingwekkend. Kaartjes voor staanplaatsen voor op het circuit van Spa-Francorchamps zijn niet aan te slepen en de aanvraag voor tribunetickets is enorm.

De tribunes stromen in rap tempo vol, maar tot eind mei is er nog wel vroegboekkorting via Ticket+Travel, zolang de voorraad althans strekt.

Wil jij nog naar een Grand Prix met Ticket+Travel, kijk dan snel hier. Of klik op ’tickets’ bovenaan de site, in de navigatiebalk.