Lees alles over de spannende strijd om de titel, die in de laatste Grand Prix van het jaar zal worden beslist. Verder interviews met Fernando Alonso, Nick Heidfeld en Sebastian Vettel en alles over de FOTA versus de FIA. En natuurlijk interessante columns, de mooiste foto’s en het laatste nieuws.

Portret Eddie Jordan – Rock ’n roll en geldnood
Met lef, doorzettingsvermogen en een enorme overlevingsdrang zette Eddie Jordan een succesvol Formule 1-team op poten. De komst van fabrikanten en het grote geld deden Jordan echter de das om. De publiekslieveling had zo veel krediet opgebouwd dat Bernie Ecclestone persoonlijk ingreep om het team van ondergang te redden.
Struikelend naar de titel – Verslag Grand Prix van Japan
Lewis Hamilton verklaarde de rest van het seizoen conservatief en berekenend te zullen rijden. Verstandige woorden, toch ging de McLaren-coureur de eerste bocht al de mist in. Dat ook Massa blunderde is zijn redding. De klassieke lachende derde is Fernando Alonso.
Valse start voor A1GP – Nieuwe auto, nieuwe kansen
Het nieuwe seizoen A1GP is hortend en stotend van start gegaan. Problemen met de levering van de nieuwe auto noopten de organisatie de eerste race, in het Italiaanse Mugello, af te gelasten. In Zandvoort klonk alsnog het startschot voor de klasse, die het aan ambitie in elk geval niet ontbreekt.
Hamilton dient critici van repliek – Verslag Grand Prix van China
Na de Grand Prix van Japan lag Lewis Hamilton zwaar onder vuur wegens zijn rijstijl. De McLaren-coureur – die in het verleden nog wel eens bezweek onder zware druk – deed er het zwijgen toe en sloeg terug op de enige passende wijze: door het hele weekend te domineren en met gemak de overwinning op te eisen.
Voetbalcup op wielen – Heeft Superleague Formula kans van slagen?
De initiatiefnemers van de nieuwe Superleague Formula moeten hun unieke combinatie van voetbal en autosport verkopen aan een sceptisch publiek. Een pittige klus, maar er spreekt veel in het voordeel van de nieuwe raceserie: de races zijn spectaculair en je staat niet voor gek als je de buitenspelregel niet kent. Is dat genoeg?