Lees in editie 9 alles over de problemen bij McLaren, de race in Turkije en de stand van zaken in de ruzie tussen FIA en FOTA. Verder voorbeschouwingen op Le Mans en de Masters op Zandvoort. Plus alles over de Formule 2, columns, foto´s en nog veel meer!

Winnaar zonder vrienden – Hoe Reutemann erin slaagde nooit kampioen te worden
Als Carlos Reutemann zijn dag had, was hij niet te verslaan. Op andere momenten was er van zijn talent ogenschijnlijk niets meer over. Portret van een moeilijke man, die zich in tien Formule 1-seizoenen nooit op zijn gemak voelde en altijd achterdochtig bleef.
Gulf-oorlog – In dertig uur naar Le Mans
De 24 Uur van Le Mans 2009 wordt de zwaarste strijd in de geschiedenis van Aston Martin. Met Jos Verstappen en Peter Kox in de gelederen gaat het team voor de overwinning. Als voorproefje waren wij bij de beslissende test van auto 009. Meer dan dertig uur lang.
Red Bull verslikt zich – Verslag Grand Prix van Turkije
Het wordt Jenson Button wel erg gemakkelijk gemaakt om te winnen. Teammaat Barrichello verprutst zijn start, terwijl concurrent Red Bull Racing op strategisch gebied de plank volledig misslaat en zichzelf in de strijd om de titel flink in de vingers snijdt.
‘Dit is ons examenjaar’ – Interview met Robert Kubica
Het is niet de vraag óf Robert Kubica wereldkampioen wordt, maar wanneer, menen velen. Over dat wanneer kunnen we kort zijn: niet in 2009. De Pool beleeft tot nu toe een treurig seizoen en het is onzeker of hij dit jaar zelfs nog maar een race kan winnen. We zochten de BMW Sauber-coureur op in Monaco.