Behalve Singapore hoopt ook India op een Formule 1-race. De verantwoordelijk wethouder van de Indiase hoofdstad New Delhi heeft enthousiast gereageerd op het idee om in India een Grand Prix te organiseren. Na afloop van een vergadering met vooraanstaande Indiase zakenlieden, vertelde wethouder Sheila Dixit hoe zij tegenover de plannen voor een race staat. ,,Als het Formule 1-circus naar India komt, en ik hoop dat het gebeurt, dan heet ik ze van harte welkom.”

Bij de vergadering was onder andere Vijay Mallya van Kingfisher Airlines, de nieuwe sponsor van Toyota, aanwezig. Tijdens die bespreking werd gesproken over het plan om een Grand Prix te organiseren in de straten van New Delhi. Mallya: ,,Het is absoluut haalbaar. We hebben een extreem positieve vergadering achter de rug en de wethouder staat volledig achter het idee.”

Formule 1-baas Bernie Ecclestone wil graag meer Aziatische Formule 1-races op de kalender hebben. Zo zal in 2010 een Grand Prix worden verreden in Zuid-Korea en Singapore hoopt een wedstrijd op een stratencircuit te mogen organiseren.

Het zal Ecclestone dan ook deugd doen dat de organisatoren van de Maleisische Grand Prix hebben aangegeven een meerjarige deal te willen afsluiten, zodat de race in Sepang ook na 2010 op de Formule 1-kalender staat.

De voorzitter van het circuit van Sepang heeft aan de Maleisische krant The Star laten weten dat hij, in opdracht van de regering, een nieuwe deal probeert te bewerkstelligen.

,,We hebben onlangs Bernie Ecclestone ontmoet om de boodschap van de regering kenbaar te maken.”, aldus Mokhzani, Hij voegde daaraan toe: ,,Wij hebben een inleidend gesprek gevoerd. Ik weet nog niet wat zijn antwoord is, maar als de voorwaarden voor een contractverlenging voor ons acceptabel zijn, dan zijn wij klaar om te tekenen.”

SH